Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Λήγει η προθεσμία για τις μηνιαίες υποτροφίες του ΙΚΥ σε προπτυχιακούς φοιτητές

Αποτέλεσμα εικόνας για μηνιαίες υποτροφίες του ΙΚΥ σε προπτυχιακούς φοιτητές 200 και 380 ευρωΜέχρι αύριο, Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, και ώρα 5:00 μ.μ. μπορούν οι φοιτητές/τριες προπτυχιακού κύκλου σπουδών που φοιτούν σε ημεδαπά ΑΕΙ να υποβάλλουν αίτηση για το ''Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ακαδ. έτους 2016-2017''.


Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στη διεύθυνση


Οι υποτροφίες χορηγούνται για διάστημα εννέα (9) μηνών (από τον Οκτώβριο 2016 έως και τον Ιούνιο 2017), σε κάθε ωφελούμενο/η, οι δε ημερομηνίες καταβολής θα αποφασίζονται από το Ι.Κ.Υ. και ανέρχονται σε: 

• Τριακόσια ογδόντα (380,00) ευρώ μηνιαίως (μικτό ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμες κρατήσεις) ανά φοιτητή/τρια που σπουδάζει σε ΑΕΙ της ημεδαπής, το οποίο βρίσκεται εκτός του τόπου της κύριας κατοικίας του ίδιου και της οικογένειας του/της (εφόσον είναι εξαρτώμενο μέλος) και εκτός του τόπου όπου διαθέτει ο ίδιος/α ή η οικογένειά του/της ή ο/η σύζυγος ακίνητη ιδιοκτησία (πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άλλης κατοικίας). 

• Διακόσια (200,00) ευρώ μηνιαίως (μικτό ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμες κρατήσεις)ανά φοιτητή/τρια που σπουδάζει σε ΑΕΙ της ημεδαπής, το οποίο βρίσκεται εντός του τόπου της κύριας κατοικίας του ίδιου ή της οικογένειας του/της (εφόσον είναι εξαρτώμενο μέλος) ή εντός του τόπου όπου διαθέτει ο ίδιος/αή η οικογένειά του/της ή ο/η σύζυγος ακίνητη ιδιοκτησία (πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άλλης κατοικίας). 




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου