Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Συχνές ερωτήσεις που έχουν οι φοιτητές που υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για τις Μετεγγραφές 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για μετεγγραφες φοιτητων 2016 αιτησεις αποτελεσματα προβλημα μοριαΑν έχετε απορίες επί της διαδικασίας των Μετεγγραφών Φοιτητών 2016, σας υπενθυμίζουμε ότι παρέχεται αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης από το ΥΠΠΕΘ.

Ωστόσο, πολλοί φοιτητές αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στη διαδικασία μη γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια. Δείτε παρακάτω μερικές ερωτήσεις που έχουν οι φοιτητές που υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για τις Μετεγγραφές 2016 και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Εισάγω username και passwd στη Εφαρμογή και εμφανίζεται μήνυμα σχετικά με ανεπαρκή στοιχεία. Τι πρέπει να κάνω;

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Ιδρύματος προκειμένου να διαπιστώσετε ελλείψεις στα προσωπικά σας στοιχεία, οπότε να προβείτε στις απαραίτητες διορθώσεις. Εφόσον γίνει η ενημέρωση, σύντομα θα αντληθούν τα επικαιροποιημένα στοιχεία από τα Πληροφοριακά Συστήματα του Ιδρύματος και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε. Τα στοιχεία στην έλλειψη των οποίων αναφέρεται το μήνυμα, αντλούνται μέσω των Πληροφορικών Συστημάτων του Ιδρύματος. Η Υπηρεσία μας δεν μπορεί να προβεί σε αλλαγές τους.

Στο pdf της αίτησης, βλέπω τις προτιμήσεις μου με αντίστροφη σειρά από αυτή που τις δήλωσα.

Οι προτιμήσεις σας έχουν αποθηκευτεί με τη σειρά που δηλώσατε. Τα στοιχεία της αίτησης αποθηκεύονται με τη σειρά που φαίνονται στη σύνοψη πριν την προσωρινή αποθήκευση ή την οριστική υποβολή. Δοκιμάστε να εισαχθείτε στην εφαρμογή αργότερα και η σειρά εμφάνισης των προτιμήσεων σας στο pdf της αίτησης, θα είναι όπως τις δηλώσατε.

Διαπίστωσα λάθος στην αίτηση μετεγγραφής αφού οριστικοποίησα. Μπορώ να ακυρώσω την αίτησή μου;

Για μία και μόνο φορά ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει άρση της οριστικοποίησης της αίτησής του, μέσω link που εμφανίζεται στο pdf της οριστικής αίτησης και το οποίο μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στο browser. Για την άρση της οριστικοποίησης απαιτείται η συμπλήρωση του email που δηλώσατε στην αίτηση, του αριθμού πρωτοκόλλου που έχει η αίτηση που θέλετε να ακυρώσετε και του κωδικού εξετάσεων.

Ολοκλήρωσα την Οριστική Υποβολή της αίτησης μου. Που και πότε πρέπει να στείλω τα δικαιολογητικά μου για τα κριτήρια που δήλωσα;

Τα δικαιολογητικά πρέπει αποσταλούν στη Γραμματεία του Τμήματος Υποδοχής, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Μετεγγραφών 2016, σε διάστημα που θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας. Δικαιολογητικά αποστέλλονται μόνο από τους επιτυχόντες.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου