Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 - Eντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι σχολές ανά επιστημονικό πεδίο και οι συντελεστές βαρύτητας μαθημάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλαδικες 2016
Το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε σχετικά με το νέο εξεταστικό σύστημα των πανελλαδικών 2015-2016 ότι ο κατάλογος με τις σχολές που θα συμπεριλαμβάνει το κάθε επιστημονικό πεδίο καθώς και οι συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Πρόκειται για το σημαντικότερο σημείο του νέου συστήματος καθώς από αυτό θα εξαρτηθεί η επιλογή Ομάδας Προσανατολισμού από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις των μαθητών Β΄ Λυκείου που κατέθεσαν στα σχολεία τους για τον προσανατολισμό των σπουδών τους είναι προκαταρκτικές και έχουν καθαρά ενδεικτικό χαρακτήρα, προκειμένου το υπουργείο να εκτιμήσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες.

Καταληκτική ημερομηνία για να επιβεβαιώνουν οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου πλέον οριστικά την Αρχική Δήλωση Ομάδας Μαθημάτων Προσανατολισμού είναι στις 20 Σεπτεμβρίου.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου