Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

1ο OPEN DAY Επαγγελματικής - Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει το 1ο «OPEN DAY Επαγγελματικής - Τεχνικής Εκπαίδευσης» στην Αθήνα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023
, στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού, 10553) από τις 17:00 έως τις 21:00, με στόχο να ενημερωθούν οι νέοι και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης μέσω των 50 Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, των 7 Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας και των 30 Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της ΔΥΠΑ.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις από την Αττική που προσφέρουν θέσεις μαθητείας και πρακτικής σε υποψήφιους και νυν μαθητές των Σχολών, καθώς και θέσεις στην ανοικτή αγορά εργασίας για τους αποφοίτους σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων που διδάσκονται.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται ομιλίες με θέμα την καλλιέργεια και αναβάθμιση δεξιοτήτων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και της ενίσχυσης του θεσμού της μαθητείας μέσω επιτυχημένων συμπράξεων της ΔΥΠΑ με μεγάλες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, στελέχη της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους πληροφορίες για τις εκπαιδευτικές της δομές και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/1o-open-day

Δείτε επίσης: 



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου