Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Συνολικοί Πίνακες Εισαγομένων Εκ Νέου Επιλαχόντων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2016-2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Πίνακες Εισαγομένων Εκ Νέου Επιλαχόντων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2016-2017Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά), και στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150), και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.yen.gr και www.hcg.gr οι Πίνακες Εκ Νέου Επιλαχόντων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) που εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2016-2017.

Πίνακας Eκ νέου Επιλαχόντων Πλοιάρχων          Πίνακας Eκ νέου Επιλαχόντων Μηχανικών

Νωρίτερα, είχε υπογραφεί και δημοσιευτεί στο ΦΕΚ Β΄ 213/2017 Κ.Υ.Α. των υπουργών Παιδείας, Έρευνας Ναυτιλίας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή με την οποία τροποποιείται ο Κανονισμός Εισαγωγής Σπουδαστών/Σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017.

Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για τους υποψήφιους των ΑΕΝ.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Τα παιδια του ναυτικού με το 8% που ειναι τα παιδια που εχουν ειδίκευση σε αυτο το τομεα τα βαλαμε στην τελευταία κλιμακα μπραβο στους ειδικους τι να πω ασχολιαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ειχα 19300 μηχανοδηγός ειμαι και δεν μπορω να μπω στη σχολή...έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή