Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τροπολογία για τις Μετεγγραφές Φοιτητών σε κρατουμένους, Κύπριους και Έλληνες Μουσουλμάνους - Έως 30/9 οι αντιστοιχίες των τμημάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών σε κρατουμένους, Κύπριους και Έλληνες ΜουσουλμάνουςΚατατέθηκε τροπολογία στο νομοσχέδιο για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση που συζητείται στη Βουλή σύμφωνα με την οποία ρυθμίζονται τα εξής θέματα που άπτονται των Μετεγγραφών Φοιτητών:

- δίνεται η δυνατότητα δικαιώματος μετεγγραφής σε φοιτητές που κρατούνται σε καταστήματα κράτησης. Προϋπόθεση είναι να υπάρχει η αντιστοιχία του γνωστικού αντικειμένου και του Τμήματος στο οποίο έχουν εισαχθεί οι φοιτητές,

- παρέχεται η δυνατότητα μετεγγραφής σε φοιτητές κυπριακής καταγωγής,

- παρέχεται η δυνατότητα μετεγγραφής σε Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης,

- ρυθμίζεται η διαδικασία της αντιστοιχίας των Τμημάτων, των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και των Προγραμμάτων Σπουδών των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών. Η απόφαση εκδίδεται το αργότερο μέχρι την 30η Μαΐου κάθε έτους και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ισχύει για τις μετεγγραφές του επόμενου ακαδημαϊκού έτους. Ειδικά για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 η απόφαση εκδίδεται έως την 30η Σεπτεμβρίου.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου