Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο Γ. Γ. του υπουργείου Παιδείας Αθ. Κυριαζής για την ανακοίνωση των Βάσεων 2014 και τις μετεγγραφές φοιτητών

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΡΙΤ στην πρωινή εκπομπή ΕΞΙ ΔΕΚΑ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αθανάσιος Κυριαζής απάντησε για τα θέματα παιδείας ανάμεσά τους για τις Βάσεις 2014 και τις μετεγγραφές φοιτητών.

Για τις Βάσεις:
«Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, πιο συγκεκριμένος θα μπορώ να είμαι τη Δευτέρα. Αυτή τη στιγμή η διεύθυνση μηχανοργάνωσης του Υπουργείου βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας και δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις».

Για τις μετεγγραφές φοιτητών:
«Ενδεχομένως να υπάρξει ένα πρόβλημα με τις μετεγγραφές ειδικά στα κεντρικά πανεπιστήμια για τις περιοχές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Υπήρχε ο νόμος που ψηφίστηκε το Μάιο του 2014, και η επιπλέον τροπολογία που συμπεριέλαβε μέσα και τα οικονομικά κριτήρια των 9000 € κατά κεφαλή. Όταν θα βγούνε οι βάσεις την άλλη εβδομάδα, τότε θα βγει υπουργική απόφαση για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των μετεγγραφών και έως τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουμε μια πλήρη εικόνα για τις μετεγγραφές».


1 σχόλιο:

  1. Einai dunaton na min exoun apofasisei akomi??ola ta paidia exoun kanei to mixanografiko tous me tn proupothesi pos tha isxuoun oi meteggrafes!! Den kseroun ti tous ginetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή