Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Έγκριση ή μη των παραληφθέντων φακέλων με τα μηχανογραφικά δελτία και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις

News imageΑπό το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται η έγκριση ή μη των παραληφθέντων φακέλων με τα μηχανογραφικά δελτία και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις που θέλουν να εισαχθούν στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2012.
Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο στη διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας http://results.minedu.gov.gr/pathiseis.php.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν το μηχανογραφικό τους δελτίο έγινε δεκτό ή όχι, καθώς και τον κωδικό και τα προσωπικά τους στοιχεία (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός), εφόσον πληκτρολογήσουν τον αριθμό ή/και τα γράμματα του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου που εισήγαγαν στην ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου και χωρίς κενά.
Με νεότερη ανακοίνωση (μέσα Οκτωβρίου 2012) που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα εισαγωγής. Στη φόρμα αναζήτησης του αποτελέσματος θα πρέπει να εισάγουν τον κωδικό καθώς και τα αρχικά από τα ακόλουθα προσωπικά τους στοιχεία (με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες): Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου