Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Υ.Α. που καθορίζει τη διαδικασία για τις Μετεγγραφές Φοιτητών Ελλήνων πολιτών της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και κρατουμένων σε κατάστημα κράτησης

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Υ.Α. που καθορίζει τη διαδικασία για τις Μετεγγραφές Φοιτητών Ελλήνων πολιτών της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και κρατουμένων σε κατάστημα κράτησηςΔημισιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 3780/2016 η Υ.Α. με Αριθμ.198843/Ζ1 ''Ρύθμιση θεμάτων Μετεγγραφών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα φοιτητών Ελλήνων πολιτών της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και κρατουμένων σε κατάστημα κράτησης''. 

Σημαντική παρατήρηση

- Όσοι φοιτητές της κατηγορίας Ελλήνων πολιτών της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης επιθυμούν να μετεγγραφούν, υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠΠΕΘ, ηλεκτρονική αίτηση, σε αποκλειστική προθεσμία που ανακοινώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠΠΕΘ).

- Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, οι αιτήσεις μετεγγραφής των κρατουμένων σε κατάστημα κράτησης οι αιτήσεις υποβάλλονται (όχι ηλεκτρονικά) εντός προθεσμίας ενός μηνός από τη δημοσίευση της Υ.Α.

Πατήστε εδώ για να δείτε την συγκεκριμένη Υ.Α. που καθορίζει λεπτομερώς τη διαδικασία για τις Μετεγγραφές Φοιτητών Ελλήνων πολιτών της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και κρατουμένων σε κατάστημα κράτησης.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

 1. απο που κανουμε την αιτηση μπορειτε να δωσετε το site;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας αγαπητοί φίλοι,
  Να κάνω μια παρατήρηση, πολλοί άνθρωποι χρειάζονται χρήματα για να χρηματοδοτήσει κάθε λογής πράγματα ή να έχουν οφειλές, στην πραγματικότητα σχεδόν όλοι να είμαστε πιο ρεαλιστές. Στην περίοδο αυτή της πριν από κόμμα, προκειμένου να καταπολεμηθεί η φτώχεια και ο αποκλεισμός στον τραπεζικό τομέα, θα προσφέρουν δανείου-πίστωσης (άτομα, εταιρείες όπως ενώσεις) σε δυσκολία ή που επιθυμούν να βοηθήσουν να αντιμετωπίσει κάποια από τους οικονομικά προβλήματα ή να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Έτσι που το έτος 2016 παίρνει πιο αγαπητούς τα όνειρά σας. Έτσι παρακαλώ ευγενικά επαφή μου με email αν σας ενδιαφέρει. Εδώ είναι η διεύθυνσή μου: cassandrabazarov@gmail.com
  Θα περιμένω mail σας για να πάρετε υπηρεσία.
  Τα λέμε σύντομα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή