Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Τέλη Δεκεμβρίου η προκήρυξη του ΙΚΥ για τις υποτροφίες οικονομικής ενίσχυσης σε 2.700 προπτυχιακούς φοιτητές

Αποτέλεσμα εικόνας για Τέλη Δεκεμβρίου η προκήρυξη του ΙΚΥ για τις υποτροφίες οικονομικής ενίσχυσης σε 2.700 προπτυχιακούς φοιτητέςΤο ΙΚΥ με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων συνεργάζονται εντατικά προκειμένου το πρόγραμμα για τη χορήγηση υποτροφιών οικονομικής ενίσχυσης σε 2.700 προπτυχιακούς φοιτητές ανά έτος, το οποίο έχει οικονομικά και νομοθετικά κατοχυρωθεί, να φτάσει στην υλοποίηση του. 

Κρίνεται αναγκαίο να υπογραμμιστεί ότι η διαδικασία οργάνωσης της οικονομικής ενίσχυσης είναι απαιτητική με όρους τεχνοκρατικής αρτιότητας και ποιότητας και ως εκ τούτου δημιουργείται η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της σχετικής προκήρυξης.

Αποτελεί πλέον πεποίθηση τόσο του ΙΚΥ όσο και του Υπουργείου Παιδείας που συνδράμει στην ολοκλήρωση του έργου, ότι το τελευταίο 10ήμερο του Δεκεμβρίου 2016 θα είναι εφικτό να αναρτήσει το ΙΚΥ την προκήρυξη για τις συγκεκριμένες υποτροφίες οι οποίες θα έχουν αναδρομική ισχύ από το Σεπτέμβριο του 2016.

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου