Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Δείτε από το panelladikes24 όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Μετεγγραφές Φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών 2016 τι ισχυειΜετά την ανακοίνωση των ΒΑΣΕΩΝ 2016, πολλοί πλέον φοιτητές κάνουν σκέψη για να μεταφέρουν τη θέση εισαγωγής τους σε κάποια άλλη πόλη.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016

- Το θεσμικό πλαίσιο των Μετεγγραφών Φοιτητών 2016 θα είναι το ίδιο με το περσινό σύμφωνα με την Αναπλ. Υπουργό Παιδείας κ. Αναγνωστοπούλου.

- Το ΥΠΠΕΘ καθορίζει τις προθεσμίες και τη διαδικασία για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

- Οι φοιτητές μπορούν να αιτηθούν μεταφορά της θέσης εισαγωγής τους μόνο για τμήματα που είναι αντίστοιχα με το τμήμα επιτυχίας τους.

- Οι Μετεγγραφές Φοιτητών γίνονται με μοριοδότηση κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων.

- Οι θέσεις που διατίθενται είναι συγκεκριμένες και σε περίπτωση ισοβαθμίας των μοριοδοτούμενων κριτηρίων λαμβάνονται υπόψη τα μόρια που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους το νόμο, τις Υ.Α και τις εγκυκλίους για τις Μετεγγραφές Φοιτητών που ίσχυσαν κατά την προηγούμενη χρονιά

Εγκύκλιος 184923/Ζ1/17-11-2015

Πατήστε εδώ για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τις Μετεγγραφές Φοιτητών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου