Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Δείτε την εγκύκλιο για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2015 στο panelladikes24 - Από 3 έως 13 Νοεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκύκλιος για τις Μετεγγραφές Φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2015-2016Τελικά σήμερα, και όχι την επόμενη εβδομάδα όπως είχαμε ανακοινώσει πριν λίγο, δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2015 από το ΥΠΠΕΘ αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες ενέργειες.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των ΑΕΙ της χώρας να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής στο διάστημα από 3 έως 13 Νοεμβρίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων www.minedu.gov.gr προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση μετεγγραφής έχουν οι φοιτητές των ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ), των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Σημειώνεται ότι το δικαίωμα μετεγγραφής παρέχεται και στους πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, οι οποίοι έκαναν χρήση του δικαιώματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ποσοστό 5% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων φοιτητών.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με: 

Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

Β. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

Γ. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Δ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Ε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

ΣΤ. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

θα βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου