Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ορκωμοσία νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας εκπαιδευτικού έτους 2019-2020 - Φωτογραφίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Ορκωμοσία νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας εκπαιδευτικού έτους 2019-2020 - ΦωτογραφίεςΤη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά, η ορκωμοσία των νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020

Συνολικά παρουσιάστηκαν για φοίτηση, 102 Δόκιμοι Πυροσβέστες και 18 Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί, προερχόμενοι από ιδιώτες, που εισήχθησαν στο Πυροσβεστικό Σώμα με το σύστημα των πανελλήνιων εξετάσεων, καθώς και έξι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί που προέρχονται από το Πυροσβεστικό Σώμα.

O Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Δαμουλάκης, προέβη αρχικά στην ορκωμοσία τους και στη συνέχεια τους καλωσόρισε στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος. Στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, τους ζήτησε να επιδείξουν ζήλο και ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, ώστε αποφοιτώντας να μπορέσουν να εκτελέσουν με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια τα καθήκοντά τους, προάγοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι νέοι Δόκιμοι που προέρχονται από ιδιώτες, μετέβησαν στα Κέντρα Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς στην Θήβα και στον Αυλώνα, προκειμένου να υλοποιήσουν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση, καθώς και εκπαίδευση μηχανοδήγησης, συνολικής διάρκειας δέκα εβδομάδων.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου με την έναρξη της στρατιωτικής εκπαίδευσης των Δοκίμων πραγματοποιήθηκε αγιασμός και από πλευράς Πυροσβεστικού Σώματος παρέστησαν στο κέντρο εκπαίδευσης της Θήβας ο Συντονιστής Υποστήριξης Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος ΠΣ Αναστάσιος Σωτήρχος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Δαμουλάκης και αντίστοιχα στο κέντρο εκπαίδευσης στον Αυλώνα, ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Αντιπύραρχος Δημήτριος Καλιανιώτης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την ορκωμοσία νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας εκπαιδευτικού έτους 2019-2020.










Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου