Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Youth Pass: Λήγει σήμερα (12/12) η προθεσμία αιτήσεων για την ενίσχυση των 150 ευρώ σε νέους - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
























Λήγει σήμερα (12/12) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων (μετά και την παράταση που δόθηκε) για την καταβολή του Youth Pass σε νέους 18 και 19 ετών.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περισσότερες από 130.000 αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ που αφορά σε περίπου 200.000 νέους, ενώ υπογραμμίζεται ότι δεν προβλέπονται περιουσιακά ή εισοδηματικά κριτήρια.

Οι νέοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας https://vouchers.gov.gr/youthpass είτε μέσω των Κ.Ε.Π.

Το Youth Pass έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να την χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών.

Συνδεθείτε με την ψηφιακή πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/youthpass για την υποβολή της αίτησης και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου