Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

LIVE - Διαδικτυακή ημερίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση για διαχείριση άγχους, συμπλήρωση της Αίτησης - Δήλωσης, εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις (5%) και σπουδές στη Μουσική

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024» την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των υποψηφίων σε θέματα διαχείρισης άγχους, συμπλήρωσης της Αίτησης - Δήλωσης και Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το 5%, και του νέου τρόπου εισαγωγής στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών/Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Η ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες, μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ τάξης και απόφοιτους Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων όπως επίσης και στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στα στελέχη εκπαίδευσης που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δείτε παρακάτω την εκδήλωση πατώντας πάνω στην εικόνα.


Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου