Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

COSMOTE - Υποτροφίες 2023: Υποτροφίες άνω των 500.000€ σε 30 πρωτοετείς φοιτητές για τις σπουδές τους - Όλα τα ονόματα των υποτρόφων























Για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, οι Υποτροφίες COSMOTE, συνολικής αξίας άνω των €500.000, απονεμήθηκαν σε 30 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων. 

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE συμπληρώνει φέτος είκοσι δύο χρόνια και πρόκειται για το μεγαλύτερης διάρκειας πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς της COSMOTE, συνολικού ύψους περίπου 8 εκατ. ευρώ, έχοντας στηρίξει μέχρι σήμερα 814 φοιτητές.

Κατά τη διάρκεια της φετινής απονομής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, συμμετείχε σε συζήτηση με τους υποτρόφους και δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρόνο γεμίζω αισιοδοξία όταν συναντώ νέους και νέες, οι οποίοι με πίστη, πάθος, γενναιότητα και αξίες ξεπερνούν εμπόδια και δυσκολίες και κυνηγούν τα όνειρά τους. Είμαι περήφανος που 22 χρόνια, μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών στεκόμαστε δίπλα σε νέους ανθρώπους, που αποτελούν παράδειγμα κυρίως για τη στάση ζωής τους και δευτερευόντως για την επιτυχία τους να εισαχθούν σε ένα ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Νέους που ξεκινούν τις σπουδές τους όχι με τις καλύτερες συνθήκες, αλλά κατορθώνουν να ορίζουν τις συνθήκες για να πετύχουν τους στόχους τους. Το μέλλον των νέων ανθρώπων καθορίζει και το μέλλον της χώρας μας. Προσφέροντας στους νέους ισότιμη πρόσβαση στη γνώση, δημιουργούμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους».
























Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της ισότιμης πρόσβασης στη γνώση, η COSMOTE με το Πρόγραμμα Υποτροφιών της βρίσκεται δίπλα στους νέους που θέλουν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE προσφέρει σε πρωτοετείς φοιτητές συγκεκριμένων σχολών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων οικονομική ενίσχυση για όλα τα έτη σπουδών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους.

Ειδικότερα για το 2023-2024 δόθηκαν 30 υποτροφίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την τιμητική υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» συνολικού μικτού ποσού €25.000, που απονέμεται σε φοιτητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ, 14 υποτροφίες συνολικού μικτού ποσού €18.750 η καθεμία για φοιτητές πενταετούς φοίτησης, και από 15 υποτροφίες συνολικού μικτού ποσού €15.000 η καθεμία για φοιτητές τετραετούς φοίτησης.

Επιπλέον της υποτροφίας, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν στους υποτρόφους σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για την κάλυψη των καθημερινών τους τηλεπικοινωνιακών αναγκών. Παρέχονται δωρεάν πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και mobile Internet για όλα τα έτη των σπουδών τους, τεχνολογικό εξοπλισμό όπως laptop καθώς και COSMOTE TV για ένα έτος. Επίσης, οι νέοι Υπότροφοι έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στο σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον του Ομίλου ΟΤΕ.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE ενισχύει την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και αποτελεί ένα πρόγραμμα για τη στήριξη της κοινωνίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης. Γιατί, ένας κόσμος με ίσες ευκαιρίες για όλους, είναι ένας κόσμος καλύτερος για όλους.

Πατήστε εδώ για να δείτε τους υπότροφους έτους 2023 καθώς και των προηγούμενων ετών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου