Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Εξετάζεται η ίδρυση και λειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά - Λεπτομέρειες




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και σε συνέχεια σχετικής σύσκεψης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο υπουργείο,

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

κλιμάκιο στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αντιστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα και παρουσία του Προϊσταμένου του Κλάδου Διαχειριστικής - Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α. της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης/Α.Ε.Α. Υποστράτηγου Σωτήριου Νικολακόπουλου, 

επισκέφθηκε την Καστοριά προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο κτίριο της ΕΔΙΚΑ και τον περιβάλλοντα χώρο, που προορίζεται για τη στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων, και να εξετάσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο ανακατασκευής.

Οι αξιωματούχοι που συμμετείχαν στην αυτοψία δήλωσαν αισιόδοξοι ότι, εφόσον οι τελικές αξιολογήσεις είναι θετικές, η διαδικασία για την ίδρυση της Σχολής θα προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις.

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου δήλωσε: “Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τη θετική τους ανταπόκριση στο αίτημα που υπέβαλα για την ίδρυση και λειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην περιοχή μου, η οποία είναι τόσο σημαντική και απαραίτητη γι’ αυτή την ακριτική γωνιά της Ελλάδας”.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς για την ίδρυση Σχολής Αστυφυλάκων

Μετά τις πρόσφατες δημοσιεύσεις περί δημιουργίας σχολής αστυφυλάκων στην Καστοριά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς χαιρετίζει αυτή την κοινή προσπάθεια των φορέων και των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η σταδιακή αύξηση του αριθμού εισακτέων στην Αστυνομική ακαδημία σε συνδυασμό με την ανωτατοποίηση της σχολής που πραγματοποιήθηκε με το Π.Δ 60/2021 οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η ίδρυση και η λειτουργία στην Καστοριά ενός Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων θα αποτελέσει αναμφίβολα το εφαλτήριο ανάκαμψης της ακριτικής μας περιοχής.

Το Σωματείο μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που είναι εναρμονισμένη με το όφελος των συναδέλφων μας αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Και η Πελοπόννησος Ελλάδα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρεβενά Νάουσα Κομοτηνή Διδυμότειχο όλα Θράκη και Μακεδονία υπάρχουν και άλλα μέρη στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει κανείς άμα υποβάλλει κάποιος παραίτηση από την σχολή Αστυφυλάκων στο 2ο έτος προκειμένου να εισαχθεί σε άλλη παραγωγική σχολη υποχρεούται να καταβάλει κάποιο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραγραφεται το χρέος γιατί θα φοιτήσεις σε άλλη παραγωγική σχολή. Οποτε δεν πληρώνεις κάτι ως αποζημίωση

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή