Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Κάρτες μετακίνησης μειωμένου κομίστρου (50%) σε σπουδαστές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Η αναβάθμιση των παροχών προς τους σπουδαστές/τριες των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, αποτελεί πάγια στόχευση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης της παρεχόμενης δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης.

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Με πρωτοβουλία του Υ.ΝΑ.Ν.Π., μέσω της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών και σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. 2232.11-2/90615/20-12-2022 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) «Προϋποθέσεις παροχής του δικαιώματος μετακίνησης με μειωμένους τύπους κομίστρου στους σπουδαστές/τριες των ΑΕΝ/Ασπροπύργου και ΑΕΝ/Μακεδονίας» (ΦΕΚ Β΄ 6645), ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες και υπεγράφησαν συμβάσεις μεταξύ Υ.ΝΑ.Ν.Π. και Οργανισμών Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.) και Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.).

Μέσω των εν λόγω συμβάσεων, διασφαλίζεται η χορήγηση και κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, καρτών μετακίνησης μειωμένου κομίστρου (50%), στους σπουδαστές των Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου και Μακεδονίας.

Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου