Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αριθμός εισακτέων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Αριθμός εισακτέων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Δημοσιεύτηκαν οι ΚΥΑ με τις οποίες καθορίζεται ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Πιο συγκεκριμένα,

- ο αριθµός των εισακτέων στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδηµίας κατά το ακαδηµαϊκό έτος 2019-2020 καθορίζεται σε τριάντα (30).

- ο αριθµός των εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδηµίας κατά το ακαδηµαϊκό έτος 2019-2020, ύστερα από συµµετοχή τους στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2018-2019 καθορίζεται σε εκατόν τρεις (103)

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί τις σχετικές αποφάσεις και την κατανομή του αριθμού εισακτέων στις διάφορες κατηγορίες.



Δείτε την προκήρυξη και άλλες σημαντικές πληροφορίες στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Αναμενομενο.Εδω προσληφθηκαν 800 εποχικοι.Ποσους περιμενατε να παρει..Τα σωματα ασφαλειας τα διελυσε αρχικα ο υπουργος δημοσιας ταξης Δενδιας(νδ) και τα κατεστρεψε παντελως ο υπουργος Τοσκας(συριζα).Ο μεν πρωτος καταργωντας τις εφτα χιλιαδες οργανικες θεσεις της Ελας σε μια νυχτα ως αχρηστες,κλεινοντας αρκετες σχολες μετατρεποντας τες σε Hot spot!Aπολυοντας ουσιαστικα αστυνομικους και καταδικαζοντας πολλους νεους να μην κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα.Καταργωντας υπηρεσιες,τμηματα κλπ.Ο μεν δευτερος συνεχισε την ιδια καταστροφικη πολιτικη χαρακτηριζοντας τους αστυνομικους υπεραριθμους,διαλυοντας την ομαδα δελτα και αλλα πολλα "ωραια" γνωστα σε ολους νομιζω οπως το κορυφαιο:καντε πως κοιμαστε,οταν σας κλεβουν..Ετσι καθε φορα που βλεπουμε αυτα τα χαλια να γνωριζουμε τους υπαιτιους και δεξιους και αριστερους.Ατομα σαν τον πρωτο που δηλωνουν οτι οι θεσεις των αστυνομικων ειναι αχρηστες και εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του για να διαλυσει το Σωμα και σαν τον δευτερο που λογω των ιδεοληψιων του κατεστρεψε τα σωματα και αλωνιζουν οι εγκληματιες δεν αξιζουν ουτε την προσοχη μας ουτε την ψηφο μας.Καλη επιτυχια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες στα φιλε τα ιδια σκατα ειναι ολοι.Ο αστυνομικος ειναι παντα μονος εναντιον ολων.

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι περίπου.Τουλάχιστον όμως το σύριζα είχαν τα κότσια να βάλουν λιμενικό-πυροσβεστική στις πανελλήνιες να τα λέμε κι αυτά.Να μαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί μην αφήνουμε το μίσος να μας τυφλώνει.Φιλικά.

      Διαγραφή
    3. Σιγουρα φιλε οπως βλεπεις δεν εχω "προτιμήσεις" κανω απλα διαπιστωσεις κατηγορω τοσο τη νδ οσο και το συριζα για αυτα που χουν κανει.Βεβαια συμφωνω οτι ειναι στα υπερ τους(συριζα) η εισαγωγη μεσω πανελληνιων στις σχολες που ανεφερες,πραγματι τολμηρη αποφαση,δεν αναιρει ομως τις βλακειες τους οπως π.χ το νομοσχεδιο για την παιδειαΚαλη επιτυχια σου ευχομαι!

      Διαγραφή
  2. οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΛΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ...ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ (Αφου οσοι ηταν απο ειδικες δυναμεις τους περνουσαν) και εδω τωρα μονο 4 ατομα με δυνατοτητα να γινουν 7 αν δεν υπαρχει τεκνο θυματος εν ωρα καθηκοντος!!!και 2 πομακους!!!ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ριγμενοι όταν μπαίνουν με τόσο λιγότερα μόρια από τη γενική σειρά; για σκέψου καλύτερα .. Κ. Όταν επίσης το όριο ηλικίας αυξάνεται ... Είναι παράθυρο αυτό.. .

      Επίσης στους εποχικούς έδινε 100 μορια για κάθε έτος που ήσουν εθελοντης.. Επομένως άτοπο αυτό που λες.... Ας ήσουν 6 χρόνια εθελοντης τότε θα σου πει κάποιος .. Κ δε γίνεται εννοείται οι ειδικές δυνάμεις να έχουν λιγότερα μόρια .. Αν είναι δυνατόν δλδ..

      Διαγραφή
  3. καλα.
    οταν ξαναδιαβασεις την προκηρυξη των εποχικων ξαναγραωε να σου απαντησω.
    επισης εχεις πληρη αγνοια των πυροσβεστικων πραγματων για να σου απαντησω περι ειδικων δυναμεων και εθελοντη που εχει συμμετασχει σε ολες τις επιχειρησεις και μερικοι εχουν καλυτερη εκπαιδευση απο μονιμους.
    λοιπον διαβασε την προκηρυξη και απαντησε...θα περιμενω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή