Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΕΠΙΣΗΜΟ - Εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου για να έχουν ολοκληρωθεί οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΣΗΜΟ - Εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου για να έχουν ολοκληρωθεί οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι πρόωρες εκλογές σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ. Τζανακόπουλο.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», «η απόφαση του πρωθυπουργού είναι πράγματι, οι εκλογές να γίνουν στις 7 Ιουλίου για να μην διαταραχθεί η διαδικασία των (σχολικών) εξετάσεων».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 που έχει ήδη ανακοινωθεί, η εξέταση των μαθημάτων ολοκληρώνεται την Τρίτη 2 Ιουλίου με το ειδικό μάθημα των Ιταλικών.

Δείτε επίσης:

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Πρόγραμμα Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Πρόγραμμα Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Με τα αθληματα,τις υγειονομικες εξετασεις και τα ψυχοτεχνικα για την πυροσβεστικη,το λιμενικο,την αστυνομια και το στρατο τι θα γινει;;; Θα γινουν πριν ή μετα τις εκλογες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις. Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

      Διαγραφή