Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Προκήρυξη για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


4 σχόλια:

  1. Για να μην αναφέρεται κάτι για το ύψος, παραμένει το ίδιο! Δεν πειράζει, του χρόνου! Καλή τύχη σε όλους τους υποψήφιους. Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ/ή φίλε/φίλη,αυτή η προκηρυξη ειναι μονο για αστυνομικούς,οχι για ιδιώτεςιδιώτες.Ειναι δηλαδή για οσους ήδη αστυφυλακες,αρχιφυλακες κλπ θελουν να γινουν αξιωματικοι.Η προκηρυξη για ιδιωτες θα βγει σε λιγες ενδεχομενως εβδομάδες.Αληθώς Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να το διαβάσω πιο προσεκτικά! Από την αγωνία μου να δω αν έγινε κάποια αλλαγή, δεν το πρόσεξα! Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  3. Εδω μπορει να δειτε και παραπάνω εισακτέους καθως απευθυνεται σε αστυνομικους.Παντως μ'αυτη την κατασταση που περνουν 100&200 αστυφυλακες το χρονο Δημιουργειται μεγαλο προβλημα το Σωμα εχει γεμισει βαθμοφορους.Σε λιγο θα δουμε υπαστυνομους να φυλανε σκοπια.Μη σας φαινεται απίθανο.Η ηγεσία απ'ο,τι ξερετε νοιαζεται μονο για την καρεκλα της.Ντροπή να υποδαυλίζουν εκ των εσω το μελλον της ΕΛ.ΑΣ.Τελικα αποδεικνυεται οτι οι αληθινοι εχθροι της αστυνομιας φορουν στολη και κανουν μεγαλυτερη ζημιά στο Σωμα απο μια μολοτοφ καθως το καταδικαζουν να μη μπορει (παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των απλων αστυνομικων) να εκτελεσει το εργο του εις το διηνεκες.Οταν ολοι συμφωνουν οτι χρειαζονται παραπανω αστυνομικοι κι οταν κανενας απολυτως Ελληνας δεν αισθανεται ασφαλης ενω το δικαιουται συνταγματικα στη χωρα του την ιδια τοτε κατι δεν παει καλα..
    Καλή τύχη σ'όλους όσους δίνουν και ειδικά για την αξιωματικών εχω να τους συστησω να μην ξεχναν τον ορκο τους και τον αδερφο τους που δινει μαχη καθε μερα στο μεγαλο σχολειο του δρομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή