Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΝΕΟ - Σε ποια τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα υπάρξουν Αντιστοιχίες Τμημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 - Δείτε τη νέα απόφαση

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΟ - Σε ποια τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα υπάρξουν Αντιστοιχίες Τμημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 - Σε λίγες μέρες η νέα απόφαση σε ΦΕΚΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι εστάλη για δημοσίευση στο ΦΕΚ νέα απόφαση για την αντιστοιχία Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Σύμφωνα με την απόφαση, πρόκειται για τα εξής Τμήματα:

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑΤΑ:
α) Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης,
β) Διοίκησης Τουρισμού,
γ) Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Περιμέναμε αντιστοίχηση με τμήματα ΤΕΙ όπως και το 2017-18 και αντιστοίχησαν το τμήμα Λογιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την Λογιστική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Νοσηλευτική του Παν.ΔΑ με την Νοσηλευτική του ΕΚΠΑ!!!
    Εξάλλου μεταγραφές στην ίδια περιφέρεια ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Έτσι δεν υπάρχει δυνατότητα μεταγραφής φοιτητών των ΤΕΙ στην Αθήνα , με συνέπεια οικονομικής ασφυξίας σε οικογένειες οικονομικά αδύναμες ή με 2 φοιτητές στην επαρχεία. Αυτό ήθελε και το υπουργείο με το από 5/7/2018 έγγραφο σχετικά με την αντιστοίχηση τμημάτων του ΠΑ.Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μετεγγραφές δίνονται για να μπορέσουν οικογένειες που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Τι ή ποιόν εξυπηρετεί μετεγγραφή στην ίδια Περιφέρεια; Δεν απαγορεύονται οι μετεγγραφές στην ίδια Περιφέρεια; Ο κ. Υπουργός να θυμηθεί οτι στους φοιτητές που το προηγούμενο έτος (2016-2017) είχαν 5 μόρια, δεν είχαν πάρει μετεγγραφή και διαδήλωναν υποσχέθηκε να τακτοποιήσει το θέμα τους το Σεπτέμβριο με τις νέες μετεγγραφές.
    Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και φοιτητές που είχαν περάσει σε ΤΕΙ επαρχίας και περίμεναν να βγάλει απόφαση το Σεπτέμβριο για να μπορούν να πάρουν μετεγγραφή στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που βρίσκεται η μόνιμη κατοικία της οικογένειάς τους όπως έγινε με τα αδέρφια. Ο κ.Υπουργός να μη λέει ότι δεν του απάντησαν τα άλλα κόμματα, την ευθύνη των αποφάσεων την έχει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τροποποίηση της 97719/Ζ1/13-06-2018 υπουργικής απόφασης (2520 Β’), με θέμα «Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2018-2019»

    http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/%CE%A6%CE%95%CE%9A_2784_%CE%92_-_12.07.2018.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή