Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2018 - Ποιες μέρες θα λειτουργήσουν τα Λύκεια για κωδικούς και αναίρεση οριστικοποιημένου Μ.Δ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2018 Λύκεια για κωδικούς και αναίρεση οριστικοποιημένου Îœ.Δ.Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου τον Ιούλιο μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Δευτέρα 16-7-2018), τα Λύκεια θα λειτουργήσουν ως εξής: 

- Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 9-7-2018 καθώς και τη Δευτέρα 16-7-2018, με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. 

- Αυτές τις 2 ημέρες ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Δείτε επίσης:

Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ 2018



Από πότε μπορούν οι υποψήφιοι να οριστικοποιήσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο - Πότε λήγει η προθεσμία

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου επόμενη υποχρέωση των υποψηφίων - Πληροφορίες

Αντιστοιχίες τμημάτων ΑΕΙ (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) - Θα ισχύσουν για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: