Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Υλοποίηση δράσης ενημέρωσης υποψήφιων φοιτητών για συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου έτους 2018 - Σχολές και Τμήματα ΟΠΑ

Σχετική εικόναΤο Γραφείο Διασύνδεσης, αναπόσπαστο τμήμα της Μονάδας Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υλοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά πρωτοβουλία ενημέρωσης για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του σε θέματα συμβουλευτικής και κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του τμημάτων

Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, δηλαδή έως 16 Ιουλίου 2018.

Καθημερινά το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 13:00 - 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για την συγκεκριμένη δράση στις τηλεφωνικές γραμμές: 210-8203 819, 825 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mihanografiko@aueb.gr.

Να σημειωθεί ότι η παραπάνω δράση είναι μια πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο πλαίσιο της καινοτομίας και της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου προς τους υποψήφιους νέους επιστήμονες.

ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΑ



ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου