Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Μηχανογραφικό Δελτίο 2018 - Άνοιξε και πάλι η εφαρμογή http://exams.it.minedu.gov.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοίγει και πάλι η εφαρμογή για το Μηχανογραφικό Δελτίο http://exams.it.minedu.gov.grΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι oι υποψήφιοι που έχουν υποβάλλει και οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο έτους 2018 από την Πέμπτη 19/7/2018 θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν (ή και να εκτυπώνουν) την οριστικοποιημένη μορφή του Μηχανογραφικού Δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει... Επειδή βλέπω τις εκτιμήσεις για τις βάσεις ανα σχολή, πως γίνεται ενω στο 4ο πεδίο να λένε για αύξηση βάσεων, στις σχολες που θελω εγω: Ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας να λένε για πτώση των βάσεων έως και 400 μόρια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή