Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Διαδικτυακή Ενημέρωση: «Οι Σπουδές στο Α.Π.Θ» - Από 05 έως 09 Φεβρουαρίου 2024 - Πρόγραμμα

Στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) και με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των μαθητών/τριών για τις σπουδές τους σε Σχολές/Τμήματα Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων/Σχολών/Ακαδημιών και τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών δράσεων, οι οποίες πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τον μήνα Φεβρουάριο του 2024.

Ως εναρκτήρια δράση, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) θα πραγματοποιήσουν διαδικτυακή ενημέρωση σχετικά με τις Σπουδές στο Α.Π.Θ. από τις 05 έως 09 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωνα με οδηγίες του Α.Π.Θ., οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να διαθέτουν την τελευταία ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας Zoom. Ο σύνδεσμος σύνδεσης θα αποσταλεί στις σχολικές μονάδες, από όπου θα παρακολουθήσουν οι μαθητές την διαδικτυακή ενημέρωση. Μετά την παρουσίαση κάθε Τμήματος, θα δίνεται χρόνος για ερωτήσεις, τις οποίες θα θέτει γραπτά μέσω της επιλογής Q&A ο/η εκπρόσωπος εκπαιδευτικός της σχολικής μονάδας και οι απαντήσεις θα δίνονται από τα μέλη ΔΕΠ. Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. https://career.auth.gr για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.




























Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου