Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει το πρώτο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

Απόκτηση κοινού ελέγχου επί της υπό σύσταση εταιρίας με την επωνυμία University of Nicosia Greece Branch Medical Limited και επί της εταιρίας VANES Limited από την εταιρία HELLENIC HEALTHCARE HOLDING 3 (CYPRUS) LIMITED

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 18/01/2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία, η επιχείρηση HELLENIC HEALTHCARE HOLDING 3 (CYPRUS) LIMITED του ομίλου Hellenic Healthcare Group και ο Οργανισμός ιδιωτικού δικαίου κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία Π. Λ. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, του ομίλου EDEX - Educational Excellence Corporation Limited (επιλέγεται κατά περίπτωση ένα εκ των παρακάτω):

■ Ιδρύουν επιχείρηση, στην οποία θα έχουν κοινό έλεγχο, με την επωνυμία University of Nicosia Greece Branch Medical Limited ή UNGBM Limited.

■ Αποκτούν από κοινού τον έλεγχο της επιχείρησης με την επωνυμία VANES LIMITED.

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των κοινών επιχειρήσεων είναι:

I) Η UNGBM Limited θα έχει ως καταστατικό σκοπό την παροχή ειδικευμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

II) Η δραστηριότητα της VANES Limited θα συνίσταται στη διάθεση της ακίνητης περιουσίας της για την κάλυψη των αναγκών σε υποδομές της UNGBM.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου