Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Οδηγίες για την υποβολή Αίτησης - Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2024




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 σας παρουσιάζει σε μία ανάρτηση χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή της Αίτησης - Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2024.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών-τριών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2024, η υποβολή της Αίτησης - Δικαιολογητικών των υποψηφίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr, από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 24:00.


Χρήσιμα Έντυπα




Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

1. Έχω οριστικοποιήσει την αίτηση μου αλλά επιθυμώ αλλαγές.

Εάν έχετε οριστικοποιήσει την αίτησή σας, αλλά διαπιστώσατε εκ των υστέρων κάποια λάθη κατά τη συμπλήρωσή της, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Εξεταστικό Κέντρο στο οποίο την έχετε υποβάλλει.

2. Πρέπει να σαρώσω το υγειονομικό δελτίο και τις υγειονομικές εξετάσεις;

Όχι. Το υγειονομικό δελτίο δε μεταφορτώνεται με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, αλλά προσκομίζεται στα Εξεταστικά Κέντρα κατά τη διάρκεια των Προκαταρκτικών Εξετάσεων.

3. Υπάρχει δυνατότητα να δώσω τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις σε άλλο Εξεταστικό Κέντρο από εκείνο των Σχολών προτίμησής μου;

Ναι. Κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει το Εξεταστικό Κέντρο που επιθυμεί, ανεξάρτητα από τις Σχολές που θα δηλώσει.

4. Έχω αποστείλει την αίτησή μου, μαζί με τα δικαιολογητικά, αλλά διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι έχω μεταφορτώσει λάθος δικαιολογητικό/ά;

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αίτησεων, ανακοινώνονται από τα Εξεταστικά Κέντρα οι υποψήφιοι με ελλιπή ή λανθασμένα δικαιολογητικά. Στη φάση εκείνη δίνονται οδηγίες στους υποψηφίους για διορθώσεις, εντός μιας προκαθορισμένης προθεσμίας.

Οδηγίες για την υποβολή αίτησης - Βίντεο


Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου