Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών-τριών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2024

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών-τριών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2024.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σχετικά με την υποβολή της Αίτησης και των Δικαιολογητικών

α. Έλληνες Εσωτερικού

Υποβολή Αίτησης - Δικαιολογητικών από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 24:00.

H υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr.

β. Έλληνες Εξωτερικού

Υποβολή Αίτησης - Δικαιολογητικών από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 και ώρα 00:00 έως την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 24:00.

Oι υποψήφιοι της ειδικής κατηγορίας Έλληνες/ίδες του εξωτερικού θα υποβάλλουν την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail της ΔΑΕ (b13.dae@haf.gr).

Δείτε την προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) [Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Σχολή Ικάρων (ΣΙ)], Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) [Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)], Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 - Οδηγίες για Προκαταρτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)

Δείτε επίσης: 








Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου