Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης: Ευνοϊκή ρύθμιση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λάρισα, προήδρευσε σε σύσκεψη με αντικείμενο τις παρεμβάσεις που γίνονται για την αποκατάσταση από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Στην τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στο τέλος της σύσκεψης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία και την ευνοϊκή ρύθμιση για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 από τις πληγείσες περιοχές.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

Και, βέβαια, τα σχολεία μας, στα οποία θα μπουν οι εργολάβοι, καλώς εχόντων των πραγμάτων και από σήμερα, καθώς υπεγράφησαν χθες οι σχετικές συμβάσεις και ο σκοπός μας είναι μέχρι το τέλος του έτους να είναι πανέτοιμα και προφανώς πολύ καλύτερα από ό,τι ήταν πριν.

Και μιας και μιλάμε για την εκπαίδευση, να θυμίσω ότι βρισκόμαστε σε περίοδο πανελλαδικών εξετάσεων και έχουμε δώσει και καθ’ υπέρβαση εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τα παιδιά από τις πληγείσες περιοχές, της τάξης του 2%.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου