Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Παράταση περιόδου υποβολής αιτήσεων εγγραφής στα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ακαδημαϊκού έτους 2024-2025























Λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος των υποψηφίων φοιτητών, παρατείνεται η περίοδος υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών που αφορούν τα προγράμματα σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο 2024.

Συγκεκριμένα, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου έως την 23η Αυγούστου 2024 και ώρα 11.59 προ μεσημβρίας, ενώ για τα ΠΜΣ «Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία» (ΑΣΚ) και «Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές» (ΣΔΣ) καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων παραμένει η 10η Ιανουαρίου 2025 και ώρα 11.59 προ μεσημβρίας. Η έναρξη σπουδών στα ΠΜΣ ΑΣΚ και ΣΔΣ θα γίνει τον Μάρτιο του 2025.

Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτό μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 500 αιτήσεων για το ΕΑΓ και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 23ης Αυγούστου 2024 και ώρα 11.59 προ μεσημβρίας. Στα υπόλοιπα Προγράμματα Σπουδών οι αιτήσεις που θα υποβληθούν πέραν του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες.

Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης

Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαχθέντων/εισών και των απορριφθέντων/εισών ανά Πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα Προγράμματα Σπουδών πλην των ΑΣΚ και ΣΔΣ θα γίνει την 4η Σεπτεμβρίου 2024, ενώ για τα Προγράμματα Σπουδών ΑΣΚ και ΣΔΣ θα γίνει την 31η Ιανουαρίου 2025.

Σημειώνεται ότι, για όσες/όσους υποψήφιες/ους υπέβαλαν αίτηση εγγραφής έως και την 14η Ιουνίου 2024 και ώρα 11.59 προ μεσημβρίας, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την 10η Ιουλίου 2024.

1. Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

2. Για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.

3. Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους καταβολής της οικονομικής συμμετοχής πατήστε εδώ.

4. Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την εισαγωγή φοιτητών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου