Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Αριθμός εισακτέων σπουδαστών-στριών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2024 ανά σχολή και κατεύθυνση - ΦΕΚ





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ καθορισμού του αριθμού των εισακτέων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ), στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2024 -2025.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο αριθμός εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές κατά το έτος 2024 αυξάνεται κατά 220 θέσεις ή 17% περίπου.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την απόφαση με αναλυτικούς πίνακες ανά σχολή.

ΦΕΚ Β΄ 3163/2024 - ΚΥΑ Αριθμ. Φ.337/14/290065/Σ.4354/30-05-2024 ''Καθορισμός του αριθμού των εισακτέων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ), στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2024 -2025''null

Το panelladikes24 είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη προ τετραμήνου με τον ακριβή αριθμός εισακτέων ανά σχολή. Δείτε Στρατιωτικές Σχολές 2024 - Αριθμός εισακτέων ανά σχολή - Πίνακας

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αναρτήσεις στις οποίες αναφέρεται αύξηση του αριθμού εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές κατά 400 τετρακόσιες θέσεις σε σχέση με πέρσι. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν ευσταθεί και καλούμε όλους τους αναγνώστες του panelladikes24 να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσα διαβάζουν σε ηλεκτρονικά δημοσιεύματα.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η ύπαρξη κενών θέσεων σε στρατιωτικές σχολές που οφείλεται στη μειωμένη ζήτηση των συγκεκριμένων σχολών ως πρώτες επιλογές, στην εφαρμογή της ΕΒΕ και σε άλλους λιγότερους σημαντικούς λόγους.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου