Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Πλήρης αντιστοίχιση του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ με τα υπόλοιπα τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών των πολυτεχνικών σχολών της χώρας

Με ομόφωνη απόφασή της, την 5/6/2024, η επταμελής Επιτροπή του άρθρου 66 του Ν.4610/2019, εισηγείται την πλήρη αντιστοίχιση του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ με τα υπόλοιπα Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών των Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας.

Οι φοιτητές του Τμήματος έχουν ως εκ τούτου τη δυνατότητα να εγγράφονται στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος και αποκτούν τα ίδια ακριβώς επαγγελματικά δικαιώματα με τους αποφοίτους Μηχανολόγους του ΕΜΠ, του ΑΠΘ, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Επαγγελματικά Δικαιώματα Ηλεκτρονικού Μηχανικού στους αποφοίτους του 5ετούς προγράμματος σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΕΛΜΕΠΑ

    https://panelladikes24.blogspot.com/2024/06/5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή