Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Δείτε όλα τα νέα τμήματα που ιδρύονται με το νέο νόμο που ψηφίστηκε σήμερα - Ποια τα τμήματα ιδρύθηκαν επιπλέον με τροπολογίες

Αποτέλεσμα εικόνας για τμήματα που ιδρύονται με το νέο νόμο που  - Ποια τα τμήματα ιδρύθηκαν επιπλέον με τροπολογίες
Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Ψηφίστηκε σήμερα το μεσημέρι το σχέδιο νόμου του ΥΠΠΕΘ «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Πειραματικά Σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις».

Στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου συμπεριλήφθηκαν οι συνέργειες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάργηση όλων των ΤΕΙ στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.

Ήδη, κατά τις προηγούμενες μέρες το panelladikes24 σας είχε παρουσιάσει με αναρτήσεις όλα τα τμήματα που θα ιδρυθούν ανά Πανεπιστήμιο με βάση το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σήμερα.

Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης - Σχολές - Τμήματα - Μηχανογραφικά Δελτία 2019 - Όλες οι πληροφορίες (ψηφίστηκε ως Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο)

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - Ίδρυση Σχολών και Τμημάτων - Μηχανογραφικά Δελτία 2019 - Όλες οι πληροφορίες

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) - Ίδρυση Σχολών και Τμημάτων - Μηχανογραφικά Δελτία 2019 - Όλες οι πληροφορίες

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Ίδρυση Σχολών και Τμημάτων - Μηχανογραφικά Δελτία 2019 - Όλες οι πληροφορίες

Πανεπιστήμιο Πατρών - Ίδρυση Σχολών και Τμημάτων - Μηχανογραφικά Δελτία 2019 - Όλες οι πληροφορίες

Ωστόσο, πέραν των ανωτέρω τμημάτων, με βουλευτικές τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον υπουργό κ. Γαβρόγλου ιδρύονται και επιπλέον τέσσερα τμήματα και τα οποία είναι τα εξής:

- Τμήμα Μουσειολογίας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, με έδρα την Έδεσσα.

- Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας στη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα το Άργος.

- Τμήμα Παραγωγής Οπτικοακουστικών Μέσων στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Κοζάνη.

- Τμήμα Κινηματογράφου στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα τη Φλώρινα.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Δηλαδή στην ουσία από τα ΤΕΙ έχουν μείνει μόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ η οποία συμφώνησε με την ενδεχόμενη συγχώνευση της με το ΕΚΠΑ και οι σχολές Υπαξιωματικών των στρατιωτικών σχολών, των αστυνομικών Σχολών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας,οι σχολές Υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και οι ΑΕΝ που παρέχουν πτυχία ισότιμα με τα πρώην ΤΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΚ Α΄ 70/2019 - N. 4610/2019 - ''Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις''

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/05/702019-n-46102019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή