Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Ενημέρωση σχετικά με το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα (επίδομα 1000 ευρώ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενημέρωση σχετικά με το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα (επίδομα 1000 ευρώ)Σχετικά με το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διευκρινίζει:

- Το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ που καταβάλλει κάθε χρόνο το Υπουργείο σε όλους τους δικαιούχους όλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ οι οποίοι φοιτούν σε διαφορετική πόλη από τον τόπο κατοικίας της οικογένειάς τους δόθηκε και θα εξακολουθήσει να δίνεται κανονικά.

- Προς αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης, διευκρινίζουμε ότι το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα είναι εντελώς διαφορετικό από το στεγαστικό επίδομα ενοικίου.

- Σημειώνεται ότι έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2017 καταβλήθηκαν στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ 33.325.000 ευρώ, δηλαδή το 100% όσων αιτημάτων χρηματοδότησης υποβλήθηκαν μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους 2017. 

- Το ίδιο θα συμβεί και για το οικονομικό έτος 2018 μετά την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος από τους δικαιούχους φοιτητές.

Πατήστε εδώ για να δείτε την περσινή εγκύκλιο για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη με σχετική ανάρτηση. Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου