Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 - Πρόγραμμα για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ειδικά μαθήματα, ΤΕΦΑΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 - Πρόγραμμα για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ειδικά μαθήματα, ΤΕΦΑΑΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα:

Α) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων μαθημάτων ΓΕΛ

Β) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ

Γ) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ειδικών μαθημάτων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).

Δ) της Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας (αγωνίσματα) των υποψηφίων των επαναληπτικών εξετάσεων ΓΕΛ για τα ΤΕΦΑΑ.

Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν.



Μερικά σημαντικά στοιχεία για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις

- Οι υποψήφιοι που παραπέμπονται σε επαναληπτικές εξετάσεις καταθέτουν μηχανογραφικό με τις προτιμήσεις τους, μαζί με τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της τακτικής εξεταστικής περιόδου, σύμφωνα με τις ισχύουσες κατά τα λοιπά διατάξεις. 

- Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις δεν έχουν δικαίωμα εισαγωγής σε Στρατιωτικές ή Αστυνομικές Σχολές ή σε Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ή στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού.

- Προϋπόθεση για την εισαγωγή σε κάποια σχολή ή Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση είναι να λάβουν οι εξεταζόμενοι στις επαναληπτικές αυτές εξετάσεις βαθμολογία τουλάχιστον ίση με αυτήν του τελευταίου επιτυχόντα των πανελλαδικών εξετάσεων της τακτικής εξεταστικής περιόδου της αντίστοιχης κατηγορίας ημερησίου λυκείου (ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ.) στη συγκεκριμένη σχολή, Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση. 




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου