Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Νέα περίοδος αιτήσεων έως τις 28/8 για τα προγράμματα σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει νέα περίοδο αιτήσεων για τέσσερα 4 προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (εξαίρεση: το διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ‘Enterprise Risk Management’ δεν δέχεται αιτήσεις) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, με έναρξη σπουδών τον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Η περίοδος αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 28 Αυγούστου (12:00 το μεσημέρι) 2018

Το ΑΠΚΥ προσφέρει, ακόμα, θέσεις σε:
αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, και

Οι αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Οι θέσεις θα προσφερθούν σε όλους όσοι πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισδοχής στο εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα κληθούν να αποδεχθούν τη θέση που θα τους προσφερθεί μεταξύ 29 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 / +357 22411711 και στο admissions@ouc.ac.cy

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που εφαρμόζει αποκλειστικά την ευέλικτη μεθοδολογία της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς περιορισμούς, να αποκτήσουν έναν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Το ΑΠΚΥ αξιοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης και προσφέρει υψηλής ποιότητας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε κλάδους αιχμής, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, που καλύπτουν μεγάλο εύρος επιστημονικών κλάδων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου