Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2018

01 02 2016 stratosΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results-abilities.it.minedu.gov.gr από σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών, για την καταλληλόλητα-ικανότητα τους, μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο). 

Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-3442067, 210-3442076 (8 π.μ.-15 μ.μ).

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


60 σχόλια:

  1. Άρα σε μια εβδομαδα θα βγουν οι βασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βάσεις αναμένεται να βγουν το διήμερα από 27 έως 29 Αυγούστου....

      Διαγραφή
    2. Έχει βγει απόφαση από το υπουργείο για την ακριβείς ημερομηνία ανακοίνωσης???που λέτε 27 έως 29

      Διαγραφή
    3. όχι αλλα γραφουν οι εφημεριδες οτι θα ανακοινωθουν οι βασεις μετα τις 27 Αυγουστου......

      Διαγραφή
  2. Αφορά κ τους υποψηφιους 2ης γενικής κατηγορίας αεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και της πρώτης και της δεύτερης γενικής κατηγορίας......

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ναι λογικά θα βγουν αποτελεσματα και για τις 2 κατηγοριες για τις ΑΕΝ αλλα οταν βγουν οι βασεις θα ξερετε οσοι δωσατε για ΑΕΝ σε ποια ΑΕΝ περασατε ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Η ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και στο τελος σεπτεμβρη θα βγουν οι πινακες απο το υπουργειο που θα λενε σε ποια περιοχη θα φοιτησετε.........

      Διαγραφή
  4. Μονο της πρωτης κατηγοριας της δευτερης γινετε ανακοινωση απο το υπουργειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ πολύ οποιος ξερει στα σίγουρα τι ισχύει για της ΑΕΝ Να ενημερώσει αμεσα. Εχω μεγαλη αγωνια ειδικά για την Δεύτερη κατηγορια. Ποια η διαδικασία ποτε μαθαίνουμε τα αποτελεσματα,και ποτε θα γνωρίζουμε που θα φοιτήσουν οι επιτυχόντες; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αποτελέσματα της δεύτερης κατηγορίας ανακοινώνονται από το υπουργείο Ναυτιλίας εντός Σεπτεμβρίου (πιθανόν το δεύτερο δεκαπενθήμερο). Τότε ανακοινώνονται οι επιτυχόντες, οι σχολές επιτυχίας και οι διαδικασίες για τις εγγραφές. Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα για κάθε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  6. ama exete panw apo 19.500 na elpizete an den min perimenete polla gia na mhn tiranieste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς αναφέρεσαι στους υποψήφιους της δεύτερης γενικής κατηγορίας. Όμως από που προκύπτει ότι τα 19.500 μόρια είναι αρκετά η όχι γιά να διασφαλίσουν την επιτυχία ενός υποψηφίου; Τα μόρια που απαιτούνται εξαρτώνται από τον κλάδο που κάποιος επιλέγει (πλοίαρχος η μηχανικός), αλλά προπαντός από την υποκατηγορία στην οποία ανήκει (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Ναυτικά, κ.λ.π.) διότι αυτές οι υποκατηγορίες καθορίζουν τον αριθμό των θέσεων εισαγωγής.
      Για το 2018 στην δεύτερη γενική κατηγορία οι θέσεις εισαγωγής έχουν μειωθεί σε σχέση με την περσυνή χρονιά για όλα τα Λύκεια εκτός των Ναυτικών στα οποία αυξήθηκαν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στα Ναυτικά Λύκεια οι βάσεις σε σχέση με πέρσυ θα μειωθούν ενώ στα υπόλοιπα Λύκεια φυσιολογικά θα αυξηθούν.
      Οι προβλέψεις δεν είναι πάντα εύκολες και θα πρέπει να αποφεύγουμε να κάνουμε επικίνδυνες απλουστεύσεις.
      Με εκτίμηση προς το πρόσωπό σου.

      Διαγραφή
  7. Μονο κολυμπι δινουν οι υποψηφιοι πριν μπουν δεν δινουν αλλο αθλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστεύετε πως θα μειωθούν πι βάσεις για μηχανικούς Α κατηγορίας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανολογώ ότι οι βάσεις των εισακτέων μηχανικών της Α'κατηγορίας που προέρχονται από ΓΕΛ, θα μειωθούν σε σχέση με τα περσυνά επίπεδα λόγω αύξησης του αριθμού των εισακτέων στους 267 από 235 που ήταν πέρσυ.
      Όμως στους προερχόμενους από ΕΠΑΛ που το ποσοστό των εισακτέων παρέμεινε το ίδιο με το περσυνό, έχω την αίσθηση ότι οι βάσεις θα ακολουθήσουν την φυσιολογική αυξητική τάση που παρατηρήται κάθε χρονιά.

      Διαγραφή
    2. Ποσό ήταν πέρσι οι βάσεις με απολυτήριο για μηχανικούς ;;

      Διαγραφή
    3. Χρήστο, οι βάσεις του 2017 στη Β'κατηγορία για τους μηχανικούς ήταν:
      για τα ΓΕΛ 20540, για τα ΕΠΑΛ 20300, για τα Ναυτικά Λύκεια 20100 και για τα Λύκεια λοιπών τομέων 19400. Βεβαίως οι βάσεις αυτές αφορούσαν τους υποψήφιους Γενικής επιλογής και όχι τις ειδικές κατηγορίες όπου εκεί οι βάσεις ήταν χαμηλότερες.

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Πέρσι από ΓΕΛ είχαν πάρει 71 μηχανικούς, ενώ φέτος οι θέσεις περιορίσθηκαν στις 43. Άρα οι βάσεις φυσιολογικά θα αυξηθούν (πέρσι ήταν 20.540).
      Γι αυτό το βλέπω δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ δεν ξέρουμε ακόμα τίσως θα γίνει γιατί ανοίγει και η ΑΕΝ στην Κάλυμνο.Και όπως ξέρεις η αίτηση δεν αναφέρει την ΑΕΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

      Διαγραφή
  11. Από γελ με 21000 γίνεται τίποτα για μηχανικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τις περσινές βασεις μέσα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρυσι μετά από τους συμπληρωματικους είχαν πάει 19500 το ίδιο και το 2016-2017.φετος να δούμε τι θα γινει

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα με 20340 μόρια τρίτεκνος και με αναπηρία μέλους οικογένειας μου περνάω σχολή πλοιάρχων η μηχανικών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδεια υπαρχει το ενδεχομενο παρατασησ του παλαιου συστηματος για ενα η δυο χρονια ψαχτε το λιγακι και κανεις να μην τα παραταει.Γινονται προσπαθειεσ να καταλαβει το υπουργειο οτι αυτο που κανανε με τισ παννελληνιεσ ηταν πολυ αδικο για τα παιδεια που ηταν τριτη λυκειου και ειδικα χωρισ καμια ενημερωση και μαλιστα μετα τισ παννελληνιεσ και μονο μεσα απο την προκυρηξη ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΑ Η ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πως βλέπετε τις βασεις Α κατηγορίας σε σχέση με πέρσυ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω 22700 και ειμαι από ναυτικό λύκειο (13%) έχω και την πολύτεκνοια είναι αρκετά τα μόρια για να μπω φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει στην ειδική κατηγορία των τριτεκνων τι γίνεται; Έχουν κάποιου είδους μπόνους στα μόρια; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα πλατων 21 στους τρίτεκνους δίνει μεγαλύτερο ποσοστό εισαγωγής και φυσικά τα μόρια είναι 20100 για να περάσεις αλλά είναι λίγες η θέσεις. Ελπιζω να καταφέρω και εγώ γιατί είμαι τρίτεκνος και έχω και μέλος με αναπηρία στην οικογένεια μου. Όποτε τα μόρια είναι λιγοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα φιλεμου. Εχω 20900 μορια στην ειδικοι κατηγορια των τριτεκνων. Αλλα εαν δεν δω το ονομα μου στην λιστα επιτυχοντων δεν θα ησυχασω. Εχω μεγαλη αγωνια γιατι το θελω πολυ.

      Διαγραφή
  20. Σχετικά με τους υποψήφιους των ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι,τρίτεκνοι κλπ) ισχύουν τα παρακάτω:
    Όλοι οι υποψήφιοι σε οποιαδήποτε κατηγορία επιλογής και αν ανήκουν (γενική η ειδική), κρίνονται βάσει των μορίων τους για την εισαγωγή τους στις θέσεις γενικής επιλογής που αναφέρει η προκύρηξη στην σελίδα 2 άρθρο Β' παράγραφος 1 και που είναι 1119 σπουδαστές (πλοίαρχοι και μηχανικοί).
    Πέραν αυτών των θέσεων που τις διεκδικούν ισότιμα όλοι ανεξαιρέτως (Γενικοί και Ειδικοί) βάσει των μορίων τους, αποφασίσθηκε για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας να βοηθηθούν και κοινωνικά ασθενέστερα άτομα (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ) χωρίς αυτό να βλάπτει τους υπολοίπους.
    Έτσι μετά την επιλογή των υποψηφίων στην γενική κατηγορία επιλογής, γίνεται και η κάλυψη των επιπλέον ειδικών θέσεων που προβλέπει η προκύρηξη στις επόμενες παραγράφους του άρθρου Β' και που είναι 190 πλοίαρχοι και μηχανικοί. Η κάλυψη αυτών των θέσεων γίνεται μόνον από τους υποψήφιους των ειδικών κατηγοριών.
    Άρα στις θέσεις γενικής επιλογής εισάγονται για λόγους ισονομίας υποψήφιοι από όλες τις κατηγορίες επιλογής, ενώ για τις ειδικές θέσεις οι υποψήφιοι επιλέγονται μόνο μεταξύ αυτών που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες.
    Ελπίζω να βοήθησα κάπως στην κατανόηση του τρόπου επιλογής υποψηφίων για τις ειδικές κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα Γιώργο Μ. Να σε ρωτήσω κάτι έχω ελπίδες δηλαδή με 20.340 μόρια και με τριτεκνια και με ανάπηρο μέλος στην οικογένεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διευκρινίζεις από τι σχολείο προέρχεσαι (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ κλπ) αλλά ούτε και σε ποιά ειδική κατηγορία συγκεκριμένα ανήκεις.Δεν μπορεί να υπάγεσαι ταυτόχρονα στους τρίτεκνους και στα κοινωνικά κριτήρια. Επανέλαβε το ερώτημά σου πιο συγκεκριμένα.

      Διαγραφή
    2. Είμαι από ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ειδική κατηγορία ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 67% ! Το απολυτήριο μου 18,5 και από μπαρκο 1840 μόρια. Υπαγομαι αυτό είναι το σίγουρο γιατί το είχε στην προκυρηξη. Διάβασε την και ξανά πες μου γιατί ανήκω σε δυο κατηγορίες και σου δίνει την δυνατότητα να καταθέσεις και την τριτεκνια και το χαρτι αναπηρίας μέλους οικογένειας.

      Διαγραφή
  22. Πότε ανακοινώνουν σε ποία πόλη έχεις περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχω 21200 μορια απο γελ περναω μηχανικων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα..ξέρετε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα τις δεύτερης κατηγορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Την περιοχή ποτε την μαθαίνεις διότι η εγγραφή πρπειπ να γίνει εντις 10 ημερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαβάζοντας αυτές τις μέρες τα σχόλιά σας διαπιστώνω ότι υπάρχει μεγάλη σύγχιση γύρω από τις βάσεις εισαγωγής στην Β'γενική κατηγορία.
    Γι αυτό θα προσπαθήσω όπως το είχα κάνει και πέρσι, να εξηγήσω κάποια πράγματα που ενδεχομένως ορισμένοι να αγνοούν λόγω ανεπαρκούς η εσφαλμένης πληροφόρησης.
    Κατ αρχάς είναι αντιληπτό ότι οι βάσεις εισαγωγής εξαρτώνται άμεσα και από τον αριθμό των εισαγομένων. Όσοι περισσότεροι εισακτέοι, τόσο οι βάσεις πέφτουν, ενώ όσοι λιγότεροι τότε αυτές ανεβαίνουν.
    Φέτος αφ ενός αυξήθηκε το πλήθος των εισακτέων και αφ ετέρου διαφοροποιήθηκε η κατανομή τους στις διάφορες κατηγορίες. Έτσι οι θέσεις στα ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Λοιπά Λύκεια έχουν μειωθεί κατά πολύ και επομένως οι βάσεις τους θα ανέβουν. Αντιθέτως στα Ναυτικά Λύκεια οι βάσεις θα πέσουν κατά πολύ αφού οι θέσεις των εισακτέων σ'αυτά σχεδόν διπλασιάσθησαν.
    Έκανα τους σχετικούς υπολογισμούς και βρήκα τις βάσεις που θα ίσχυαν πέρσι άν ο αριθμός των υποψηφίων ήταν ο ίδιος με τους φετινούς. Παρακάτω μπορείτε να δήτε τις βάσεις του 2017, καθώς και τις αναπροσαρμοσμένες (με αναγωγή) που θα πρέπει να λάβετε υπόψη στους υπολογισμούς σας.
    ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
    2017 2018 2017 2018
    ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ ΓΕΛ Γενικοί 77 21300 57 21500 71 20540 43 20940
    Πολύτεκνοι 8 19500 6 20100 7 19400 4 20100
    Τρίτεκνοι 2 21300 2 21300 2 20500 1 20600
    Κοιν.κριτ. 2 20600 1 20940 1 20400 1 20400
    ΕΠΑΛ Γενικοί 26 20600 13 21100 24 20300 10 21000
    Πολύτεκνοι 3 18900 1 19700 2 19100 1 19800
    Τρίτεκνοι 1 20500 1 20500 1 19400 1 19400
    Κοιν.κριτ. 1 19700 0 0 0 0 0 0
    ΝΑΥΤ.Γενικοί 41 20500 82 18500 38 20100 63 19100
    Πολύτεκνοι 4 19000 8 17000 4 17200 6 16700
    Τρίτεκνοι 1 20300 2 20000 1 20100 2 20000
    Κοιν.κριτ. 1 20500 2 18700 1 19300 2 18700
    ΛΟΙΠ.Γενικοί 10 19500 6 20300 9 19400 5 20900
    Πολύτεκνοι 1 13800 1 13800 1 16100 1 16100
    Τρίτεκνοι 1 19100 0 0 1 16100 0 0
    Κοιν.κριτ. 0 0 0 0 0 0 0 0
    Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ο πίνακας που δημοσίευσα δεν εμφανίσθηκε σωστα. Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω τις αναπροσαρμοσμένες βάσεις με άλλη μορφή

      Διαγραφή
  27. Οι αναπροσαρμοσμένες βάσεις του 2017 έχουν ως ακολούθως.
    Α)ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ
    α)ΓΕΛ γενικής επιλογής από 21300 σε 21500, πολύτεκνοι από 19500 σε 20100, τρίτεκνοι από 21300 σε 21300, κοινωνικά κριτήρια από 20600 σε 20940
    β)ΕΠΑΛ γενικής επιλογής από 20600 σε 21100, πολύτεκνοι από 18900 σε 19700, τρίτεκνοι από 20500 σε 20500, κοινωνικά κριτήρια δεν προκυρήχθηκε θέση.
    γ)ΝΑΥΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ γενικής επιλογής από 20500 σε 18500, πολύτεκνοι από 19000 σε 17000, τρίτεκνοι από 20300 σε 20000, κοινωνικά κριτήρια από 20500 σε 18700.
    δ)ΛΟΙΠΑ ΛΥΚΕΙΑ γενικής επιλογής από 19500 σε 20300, πολύτεκνοι από 13800 σε 13800,τρίτεκνοι απο 19100 σε 19100,κοινωνικά κριτήρια δεν προκυρήχθηκε θέση.
    Β) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
    α)ΓΕΛ γενικής επιλογής από 20540 σε 20940, πολύτεκνοι από 19400 σε 20100,τρίτεκνοι από 20500 σε 20600, κοινωνικά κριτήρια από 20400 σε 20400.
    β)ΕΠΑΛ γενικής επιλογής από 20300 σε 21000,πολύτεκνοι απ'ο 19100 σε 19800,τρίτεκνοι απο 19400 σε 19400,κοινωνικά κριτήρια δεν προκυρήχθηκε θέση.
    γ)ΝΑΥΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ γενικής επιλογής απο 20100 σε 19100, πολύτεκνοι από 17200 σε 16700, τρίτεκνοι από 20100 σε 20000, κοινωνικά κριτήρια από 19300 σε 18700.
    δ)ΛΟΙΠΑ ΛΥΚΕΙΑ γενικής επιλογής από 19400 σε 20900, πολύτεκνοι από 16100 σε 16100, τρίτεκνοι και κοινωνικά κριτήρια δεν προκυρήχθησαν θέσεις.
    Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένω στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παιδια ξερει καποιος αν εχω πιθανοτητα ως επιλαχων πυροσβεστικη με 17187?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποιες σχολες θα λειτουργησουν φετος? Εμεις οι επιτυχοντες πότε θα μπουμε στην σχολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απαντήσεις
    1. Σίγουρα Κομοτηνή-Ορεστιάδα.Παιζεται το Ρέθυμνο.Εισαγωγή στην σχολή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη(Ημέρα μάλλον Κυριακή.Πιθανόν 7 ή 14 Οκτώβριου)

      Διαγραφή
  31. Και μπορούμε να δηλωσουμε σε ποια περιοχή θελουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναί.Θα σε καλέσουν από το ΑΤ να δηλώσεις,αλλά αυτοί αποφασίζουν που θα πας(προηγούνται κοινωνικά κριτήρια κλπ.),αν και ακούστηκε ανεπήσημα ότι ίσως λειτουργείσει μόνο η Κομοτηνή για φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μπορει καποιος να μου πει αν μπορω μεσα απο καποιο σωμα ασφαλειας να δωσω πανελληνιες για καποιο αλλο ωστε να μη χασω τη χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. και τις μερες που ειναι οι πανελληνιες θα εχω αδεια ξερω γω? γιατι θα αρχες ιουνιου ειμαι μεσα στη σχολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν νομιζω να μπορέσεις να ξανα δωσεις πανελλήνιες με 90%. Μονο με 10. Μην ξεχνας οτι μονο ΠΣΚ θα εισαι εκτός σχολης εαν δεν εχεις υπηρεσία και εαν δεν εχεις κράτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και νομίζω πως δεν θα ειμαστε στις σχολες τοτε αλλα εξω για πρακτική.
      Με τι σειρά μπηκες εσυ;

      Διαγραφή
  36. στην προκηρυξη λεει οτι μπορω να δωσω παννελληνιες μεσα απο τη σχολη για αξιωματικων αστυνομιας εγω ρωταω αν μπορω να δηλωσω και για αλλου πχ ΣΑΣ και πυροσβεστικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή