Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Βουλή - Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘΑ ''Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων''




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
.

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής σχετικά με το νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘΑ ''Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων''.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής με 159 ψήφους (Νέα Δημοκρατία και ανεξάρτητου βουλευτή Χ. Κατσιβαρδά) ενώ «ΟΧΙ» ψήφισαν 129 βουλευτές και «παρών» 11 σε σύνολο 299 ψηφισάντων.

Το panelladikes24 θα δημοσιεύσει το νομοσχέδιο όπως ψηφίστηκε (με όλες τις τροποποιήσεις σε σχέση με το αρχικό κείμενο) και στη συνέχεια το νέο νόμο σε ΦΕΚ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου