Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Παρουσίαση Τμημάτων ΔΙΠΑΕ - Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός 2024
















Για τέταρτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή παρουσίαση των Τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλες οι Σχολές και τα αντίστοιχα τμήματά τους από όλες τις Πανεπιστημιουπόλεις (Σίνδος, Σέρρες και Καβάλα), όπου παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών και οι δράσεις τους, οι εγκαταστάσεις και υποδομές, καθώς και οι μετέπειτα προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Ο σκοπός της εκδήλωσης αποσκοπεί στην ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών/τριων Β’ και Γ’ Λυκείου μέσω της έγκαιρης και αξιόπιστης πληροφόρησης για τις εκπαιδευτικές επιλογές τους, τους τρόπους πρόσβασης στις σχολές επιλογής τους, τις σπουδές σε αυτές και τις προοπτικές σταδιοδρομίας.

Η οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας Φοιτητών και Αποφοίτων

Οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι για την παρακολούθηση των διαδικτυακών παρουσιάσεων μαζί με το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμα παρακάτω:

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 παρουσιάστηκαν οι Σχολές:
  • Οικονομίας και Διοίκησης
  • Κοινωνικών Επιστημών
  • Επιστημών Υγείας
  • Επιστημών Σχεδιασμού
Σύνδεσμος παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=F3b1rNJG84Q

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 παρουσιάστηκαν οι Σχολές:
  • Μηχανικών
  • Γεωτεχνικών Επιστημών
  • Θετικών Επιστημών
Σύνδεσμος παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=9vHlu3jnbQQ

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου