Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Εισαγωγή σπουδαστών στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘ έτους 2023 - Αποτελέσματα

Η Επιτροπή Εισιτηρίων Εξετάσεων, για την εισαγωγή σπουδαστών στο Α΄ εξάμηνο σπουδών, του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε τα αποτελέσματα επιτυχόντων που συμμετείχαν στις Εισιτήριες Εξετάσεις σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση αρ. Φ. 151/116946/Β6/2-11-2-2011 (ΦΕΚ 2438/2011 τεύχος Β’).

Τα αποτελέσματα θα πρέπει να αναζητηθούν σύμφωνα με τον αύξοντα αριθμό του κωδικού πρόσβασης/Πινακίδας ή με τον αριθμό ταυτότητας.

Η εγγραφή των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί μέσα από το [1] https://register.auth.gr/enroll/ έως 27 Οκτωβρίου 2023.

Tα έγγραφα που απαιτούνται για την εισαγωγή στο ΤΕΕΤ είναι:

1. Αίτηση

2. Υπεύθυνη δήλωση μη εγγραφής σε άλλο ΑΕΙ (επικυρωμένο για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή από το gov.gr ή από το https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou)

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ πρέπει να κάνουν διαγραφή και μετά να προχωρήσουν στην εγγραφή αφού καταθέσουν αντί της Υπεύθυνης Δήλωσης, το Πιστοποιητικό Διαγραφής.

3. Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

4. Απολυτήριο Λυκείου ή Γυμνασίου για τα Ταλέντα (που να έχει εκδοθεί από το gov.gr )

5. Δήλωση εργαστηρίου μόνο όσοι εισάγονται με απολυτήριο Λυκείου

6. Φωτοτυπία ταυτότητας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310995075

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αίτηση και η διαγραφή από άλλο τμήμα καταχωρούνται στα Λοιπά δικαιολογητικά

Οι εισαχθέντες ως ΤΑΛΕΝΤΑ αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα κάνουν αίτηση για αναστολή σπουδών υποβάλλοντας αίτηση στο email: info@vis.auth.gr.

Τα ΤΑΛΕΝΤΑ που δεν έχουν περάσει μπορούν να παραλάβουν τα έργα τους που παρέδωσαν με φάκελο στην α΄ φάση, από 15 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου κάθε Πέμπτη ώρα 10:00-13:00. Η παραλαβή θα γίνεται μόνο με τηλεφωνική συνεννόηση στο τηλ. 2310990524. Μετα από αυτή την ημερομηνία τα έργα καταστρέφονται.

Video με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ είναι διαθέσιμο σε φοιτητές στην ιστοσελίδα:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Καλών Τεχνών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου