Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Το Πολυτεχνείο Κρήτης καλωσορίζει την Τετάρτη 11/10 τους πρωτοετείς φοιτητές του - Πρόγραμμα εκδήλωσης

Η φετινή εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11.10.2023 και θα περιλαμβάνει δύο μέρη
.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Στο πρώτο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης» με ώρα έναρξης 13:00, οι πρωτοετείς φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνολικά το Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς τα μέλη της Πρυτανείας θα δώσουν στους νέους φοιτητές του Ιδρύματος χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές, την έρευνα, τις υπηρεσίες και τη φοιτητική ζωή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Στο δεύτερο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Μανούσος Μανουσάκης» από 13:30 έως 16:00, οι πρωτοετείς φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα των δράσεων και του έργου των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, να συναντήσουν μέλη των ομάδων, να πάρουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες της κάθε ομάδας και να βρουν στοιχεία επικοινωνίας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του facebook event για το καλωσόρισμα!

Πρόγραμμα

Α' Μέρος: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, 13:00, Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης» 

Καλωσόρισμα από την Πρυτανεία Γνωριμία με το Πολυτεχνείο Κρήτης

Παρουσίαση των Σχολών και των Υπηρεσιών προς τους φοιτητές

Β' Μέρος: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, 13:30-16:00, Φουαγιέ Αμφιθεάτρου «Μανούσος Μανουσάκης»

Γνωριμία με τις Φοιτητικές Ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ενημέρωση

Το «Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών» θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει το «Καλωσόρισμα» στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου