Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΣΣΕ - Πρόσκληση Επιτυχόντων Ελλήνων του Εξωτερικού Έτους 2023 - Οδηγός κατάταξης με χρήσιμες πληροφορίες
























Για να δείτε την εγκύκλιο κατάταξης πατήστε
εδώ
.

Για να δείτε τον οδηγό κατάταξης με χρήσιμες πληροφορίες για την κατάταξη πατήστε εδώ.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Την ημέρα της κατάταξης οι επιτυχόντες/ούσες θα πρέπει:

α. Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που καθορίζονται με την Εγκύκλιο Διαταγή υπ’ αριθμ. «4»/20 Ιαν 23 του ΓΕΕΘΑ (Παράρτημα «Ζ») της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριών, για τις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ) του Ακαδημαϊκού Έτους 2023 – 24 και επιπλέον πιστοποιητικό γέννησης. Για να δείτε την Εγκύκλιο Διαταγή υπ’ αριθμ. «4»/20 Ιαν 23 του ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.

β. Mε μέριμνά τους να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test τις τελευταίες 72 ώρες πριν την παρουσίασή τους στη Σχολή, ανεξαρτήτως τυχόν εφαρμοσθέντος εμβολιαστικού προγράμματος έναντι COVID-19. Σε περίπτωση θετικού PCR COVID-19 test δεν παρουσιάζονται στη Σχολή, κατόπιν ενημέρωσης του Τμήματος Εισαγωγικών Εξετάσεων τηλεφωνικά (210 897 0223, 210 890 4127) και αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση tee@sse.gr και προσέρχονται για κατάταξη στη Σχολή με την αρνητικοποίηση του test.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου