Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

189 νέοι σπουδαστές κατατάχθηκαν στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024
























Στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας παρουσιάστηκαν για φοίτηση στο 1ο έτος 20 ιδιώτες για τη Σχολή Δοκίμων Ανθυποπυραγών και 165 για τη Σχολή Δοκίμων Πυροσβεστών για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 που εισήχθησαν με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Επίσης, παρουσιάστηκαν για φοίτηση στο 2ο έτος της Σχολής Δοκίμων Ανθυποπυραγών, τέσσερις (4) επιτυχόντες προερχόμενοι από το Πυροσβεστικό Σώμα με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Π.Σ. Δημήτριος Καλιανιώτης, καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές και τους συνεχάρη, για την επιλογή και την επιτυχία τους.

Στη συνέχεια, αφού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή κατάταξης και ορκωμοσίας, οι νέοι Δόκιμοι που προέρχονται από ιδιώτες, μετέβησαν στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, προκειμένου να υλοποιήσουν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση συνολικής διάρκειας οκτώ (8) εβδομάδων.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Κατάταξη επιτυχόντων στη Σχολή Αξιωματικών και στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2023 - Ονόματα

    https://panelladikes24.blogspot.com/2023/10/2023_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει φύγει κάποιος από το 4%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη περιμένεις να φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσα άτομα έχουν πάρει με 4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή