Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Το καφενείο των υποψηφίων στο panelladikes24 - Αγωνία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δύο μεγάλες βραδιές αναμονής υπάρχουν για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Για τους φετινούς υποψήφιους, η μία είναι η αποψινή καθώς αύριο (29/6) θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 ενώ η δεύτερα αφορά την ανακοίνωση των Βάσεων 2023.

Επειδή πολλοί υποψήφιοι αλλά και οι γονείς τους όλο το βράδυ θα έχουν άγχος, θα νιώθουν πίεση κτλ, το panelladikes24 μέσα από την ανάρτηση αυτή θα προσπαθήσει να φέρει όλους τους αναγνώστες πιο κοντά και μοιραστούν τις αγωνίες τους, τις σκέψεις τους και τελικά (αν τα καταφέρουμε) να γίνει πιο ευχάριστη η βραδιά.

Έτσι λοιπόν, στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων θα υπάρχει δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού από όλους τους αναγνώστες αρκεί το περιεχόμενο των σχολίων να μην είναι προσβλητικό ή υβριστικό.

Για την καλύτερη επικοινωνία, αν είναι εφικτό τα σχόλια να έχουν την εξής μορφή:

ΟΝΟΜΑ & ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟΥ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΓΟΝΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ή ....), ΠΕΡΙΟΧΗ

ΣΧΟΛΙΟ .......................................................

πχ. ΜΑΡΙΑ Μ. - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΧΑΝΙΑ

......................................................................

Τονίζεται ότι σχόλια που θα έχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις στο διαδίκτυο (ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κτλ) θα διαγράφονται.

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Καλησπέρα σε όλους, εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλά αποτελέσματα και να έχουν υγεία και καλές σπουδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΑΘΗΝΑ

    Καλησπέρα, καλά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Παιδιά ψυχραιμία. Υπομονή με ελπίδα για καλά αποτελέσματα. Αλλιώς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΘΗΝΑ

    Καλησπέρα, καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά. Και εμείς οι γονείς περιμένουμε με αγωνία την αυριανή μέρα. Ευχαριστούμε το panelladikes24 για την ενημέρωση που μας πρόσφερε όλη τη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    Καλησπέρα, τελειώνει η αγωνία για τα αποτελέσματα. Εύχομαι όλα τα παιδιά να βρουν το δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΡΗΝΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    Γεια σας, είμαι και εγώ ένα από τα παιδιά που περιμένουν να περάσει αυτή η βραδιά με μεγάλη αγωνία. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ψυχοφθόρα αλλά ελπίζω το διάβασμα και η συνολική προσπάθεια να με οδηγήσει σε μια σχολή προτίμησης μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για όλη τη στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ. - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

    Καλησπέρα, μόλις γύρισα σπίτι και την υπόλοιπη νύχτα θα την περάσω στο ίντερνετ μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Δύσκολη βραδιά. Τι θα κάνουμε αύριο αν οι βαθμοί είναι λίγοι σε σχέση με τις προσδοκίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑΣ Μ. - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ

    ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή