Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Μηχανογραφικά Δελτία 2023 για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) - Δικαιούχοι - Κωδικός ασφαλείας






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο για το 10% έχουν οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ - ΕΠΑΛ κατά τα έτη 2021 και 2022, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Όσοι υποψήφιοι είχαν συμμετάσχει στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021 ή του 2022 δεν δικαιούνται να είναι υποψήφιοι φέτος για το 10% των θέσεων (για το έτος κατά το οποίο συμμετείχαν στις επαναληπτικές εξετάσεις).

Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται σε οποιοδήποτε Λύκειο (ΓΕΛ για τους υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ), κατά προτίμηση σε εκείνο της αποφοίτησής τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Όσοι απόφοιτοι με την Αίτηση - Δήλωση είχαν δηλώσει υποψηφιότητα για νέα εξέταση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, και τελικά δεν προσήλθαν σε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα, θα αποκτήσουν κανονικά password στο ίδιο διάστημα και με αυτό το password θα υποβάλουν αργότερα το μηχανογραφικό τους, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να είναι υποψήφιοι με το 10%.

Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2021 ή 2022. Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι που είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου