Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Το καφενείο των υποψηφίων στο panelladikes24 - Αγωνία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δύο μεγάλες βραδιές αναμονής υπάρχουν για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Για τους φετινούς υποψήφιους, η μία είναι η αποψινή καθώς αύριο (28/6) θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 ενώ η δεύτερη αφορά την ανακοίνωση των Βάσεων 2024.

Επειδή πολλοί υποψήφιοι αλλά και οι γονείς τους όλο το βράδυ θα έχουν άγχος, θα νιώθουν πίεση κτλ, το panelladikes24 μέσα από την ανάρτηση αυτή θα προσπαθήσει να φέρει όλους τους αναγνώστες πιο κοντά και μοιραστούν τις αγωνίες τους, τις σκέψεις τους και τελικά (αν τα καταφέρουμε) να γίνει πιο ευχάριστη η βραδιά.

Έτσι λοιπόν, στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων θα υπάρχει δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού από όλους τους αναγνώστες αρκεί το περιεχόμενο των σχολίων να μην είναι προσβλητικό ή υβριστικό.

Για την καλύτερη επικοινωνία, αν είναι εφικτό τα σχόλια να έχουν την εξής μορφή:

ΟΝΟΜΑ & ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟΥ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΓΟΝΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ή ....), ΠΕΡΙΟΧΗ

ΣΧΟΛΙΟ .......................................................

πχ. ΜΑΡΙΑ Μ. - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΧΑΝΙΑ

......................................................................

Τονίζεται ότι σχόλια που θα έχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις στο διαδίκτυο (ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κτλ) θα διαγράφονται.

Δείτε επίσης:








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    Καλά αποτελέσματα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

    Καλά αποτελέσματα σε όλους. Υπομονή. Ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ

    Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε το panelladikes24 για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή