Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι ένα από τα πιο δυναμικά και ταχύτατα αναπτυσσόμενα περιφερειακά Πανεπιστήμια

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη (28/4) ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου αναφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κάνοντας την παρακάτω αναφορά.

Περνώ στον χώρο της εκπαίδευσης. Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα ότι άλλο ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - αξιοποιώντας το νομοθετικό πλαίσιο που δημιουργήσαμε το 2022 - θα προσφέρει δύο αγγλόφωνα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών για φοιτητές από το εξωτερικό από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025

Το ένα, στην Καστοριά, αφορά τα οικονομικά, το πρώτο στην Ελλάδα, και το άλλο, στη Φλώρινα, τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Και τα δύο πιστοποιήθηκαν με εξαιρετική βαθμολογία από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης. 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι ένα από τα πιο δυναμικά και ταχύτατα αναπτυσσόμενα περιφερειακά Πανεπιστήμιά που συμβάλλει στο εθνικό εγχείρημα ενίσχυσης της εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των ελληνικών ΑΕΙ, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις τοπικές κοινωνίες.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου