Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου: «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων» - Όλα τα σχόλια




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με τίτλο: «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων».

Κατά τη δεκαήμερη διαβούλευση υποβλήθηκαν 1.506 σχόλια για το σχέδιο νόμου που ρυθμίζει θέματα ενίσχυσης των δημόσιων Πανεπιστημίων και ίδρυσης μη κρατικών Πανεπιστημίων καθώς και διατάξεις για το ΔΠΘ και το ΕΑΠ.

Ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης αναμένεται να καταθέσει το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει η συζήτησή του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και στη συνέχεια να ακολουθήσει η ψήφισή του τις πρώτες μέρες του επόμενου μήνα.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Στη Βουλή το σχέδιο νόμου του ΥΠΑΙΘΑ για τα δημόσια και μη κρατικά - μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια - Όλo το νομοσχέδιο και η αιτιολογική έκθεση

    https://panelladikes24.blogspot.com/2024/02/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή