Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) - Διεξαγωγή Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) υποψηφίων σπουδαστών-τριών έτους 2024 - Πληροφορίες























Σας ενημερώνουμε ότι, οι υποψήφιοι ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ που υπέβαλαν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση με εξεταστικό κέντρο τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), θα εξεταστούν με μέριμνά της.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Οι δεκτοί υποψήφιοι θα κατανεμηθούν σε ομάδες, οι οποίες θα ξεκινούν διαδοχικά (η πρώτη ομάδα τη Δευτέρα, η δεύτερη ομάδα την Τρίτη κ.ο.κ) και η ημερομηνία έναρξης της κάθε ομάδας θα κοινοποιηθεί με την ανακοίνωση του προγράμματος ΠΚΕ και των δεκτών υποψηφίων.

Οι ΠΚΕ κάθε ομάδας, θα διαρκέσουν πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, ως εξής:

1η ημέρα: Α΄ ψυχομετρική δοκιμασία (γραπτή), στη Σχολή (Τρίκαλα).

2η ημέρα: Β΄ ψυχομετρική δοκιμασία (προφορική), στη Σχολή (Τρίκαλα).

3η ημέρα: Υγειονομική (κλινική) εξέταση στο 424 ΓΣΝΕ (Θεσσαλονίκη) [όπου οι υποψήφιοι, εντός φακέλου, θα προσκομίσουν τις εργαστηριακές εξετάσεις που μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει, συμπληρωμένες στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης, συνοδευόμενες από το δελτίο ιατρικού ιστορικού και την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής (εκτός αν έχει δημιουργηθεί μέσω gov.gr)].

4η ημέρα: Εξέταση από την Ανώτατη Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή (ΑΣΥΕ), στο 424 ΓΣΝΕ (Θεσσαλονίκη).

5η ημέρα: Αθλητικές δοκιμασίες στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων και στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρικάλων (για τις σχολές που απαιτείται κολύμβηση).

Ο αριθμός των ομάδων και η συνολική διάρκειά των ΠΚΕ θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των υποψηφίων.

Τηλέφωνα Τμήματος Εισαγωγικών Εξετάσεων - Μελετών (ΤΕΕ-Μ): 24310 - 38635, - 38637, - 39632

Δείτε επίσης:




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου